Nu eenvoudig hercertificeren bij Citrix

geplaatst in: Alle Blogs, Citrix | 0

In het “2017 IT Skills and Salary report” dat Global Knowledge heeft laten uitvoeren kun je lezen dat een Citrix certificering een grote waarde heeft. Dit geldt voor jezelf als werknemer, maar zeker ook voor de organisatie waarvoor je werkt. Immers, met een Citrix certificering onderscheid je je in de markt en ten opzichte van de competitie. Je toont met een certificering je vaardigheden aan om effectief en efficiënt Citrix oplossingen te leveren.

Eenvoudiger je certificering verlengen

Als Citrix Professional was het zo dat je je certificering één keer in de drie jaar moest verlengen door opnieuw het examen te doen en zo weer je certificering behalen. Citrix heeft het nu eenvoudiger gemaakt om je certificering met drie jaar te verlengen. Je kunt nu één training volgen en zo je certificering verlengen.

Voor wie is het her-certificeringsprogramma bedoeld?

Het programma is bedoeld voor alle Citrix klanten en -partners met een bestaande en nog actuele certificering. Het programma is ook geldig voor diegene waarvan de certificering al sinds 1 oktober 2016 is verlopen.

Maar had je een certificering die eigenlijk slechts geldig was tot en met 30 september 2016 en heb je je certificering nog niet verlengd, ook dan kun je je certificering alsnog verlengen door vóór 1 juli 2017 de klassikale training die hoort bij de certificering te volgen of het examen succesvol af te ronden. Maar laat je je certificering verstrijken na deze periode, dan dien je ook weer alle certificeringen op een lager niveau opnieuw te doen door alle bijbehorende examens succesvol af te ronden.

Laat een reactie achter