Gratis Azure training in Microsoft On Demand

geplaatst in: Alle Blogs, Cloud, Microsoft | 0

Iedereen kent inmiddels de verhalen van de gave mogelijkheden van cloud. Daarnaast wordt iedereen ook geconfronteerd met zaken rondom security, gehackte websites en datalekken. De Microsoft Azure Cloud is van zichzelf goed beveiligd en biedt enorme mogelijkheden. Maar juist in dat laatste schuilt het gevaar. Is jouw cloud wel goed geconfigureerd? Weet je wat je doet of wat je moet doen?

Er is geen twijfel over mogelijk dat je als Microsoft professional iets met cloud moet doen. Microsoft Azure is een snel groeiende collectie van integrated cloud services die developers en IT professionals kunnen gebruiken om applicaties te bouwen, uit te rollen en te onderhouden via een wereldwijd netwerk van datacenters. Dat je met Microsoft Azure aan de slag moet is dus vanzelfsprekend. Speciaal voor diegenen die een start willen maken met Microsoft Azure is er nu een gratis Microsoft On Demand training. Deze online training duurt ongeveer drie uur en geeft je inzicht in de basismogelijkheden van Microsoft Azure. Daarna ben je goed voorbereid voor een meerdaagse technische Azure training.

Dat kan de tweedaagse training M10979, Microsoft Azure Fundamentals zijn. Maar als je al wat meer met Azure hebt gedaan, kan dat ook een vijfdaagse M20533, Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions of M20532, Developing Microsoft Azure Solutions zijn. Deze trainingen zijn deels hands-on waarin je, door middel van een gratis Azure pass, op een echte Azure omgeving kunt oefenen. Deze hands-on vind je niet terug in de gratis online training.

Heb je interesse in een gratis First Look Clinic: Microsoft Azure? Vul dan het contactformulier in.

 

Laat een reactie achter