In de spotlight: ISACA Cybersecurity trainingen

geplaatst in: Alle Blogs | 0

Het is moeilijk voor te stellen dat één van onze Cybersecurity vendoren dit jaar alweer haar 50 jarig bestaan gaat vieren.ISACA bestaat 50 jaar! Van oudsher richt de Information Systems Audit and Control Association zich op IT professionals binnen IT-governance, risicobeheer, IT-auditing en uiteraard op Informatiebeveiliging. Het is een beroepsvereniging die zichzelf als doel stelt om deze 4 vakgebieden op een hoger plan te brengen – door de leden te verenigen en te professionaliseren. ISACA faciliteert onderzoek binnen de 4 vakgebieden en houdt een register bij van professionals die aan bepaalde vereisten moeten voldoen om zich in te kunnen schrijven.

Je kent ISACA wellicht van de volgende certificeringen:

CISM – Certified Information Security Manager: Informatiebeveiliging

CISA – Certified Information Systems Auditor: IT auditing – CISA is de wereldwijde standaardcertificering voor IT auditors

CGEIT – Certified in the Governance of Enterprise IT: IT governance

CRISC – Certified in Risk and Information Systems Control: IT risicobeheer

Bij Global Knowledge kun je zowel de training als het examen boeken. Aangezien vrijwel al onze CISM cursisten ook het examen willen doen, bieden wij deze training tegenwoordig inclusief het examen. Dat scheelt weer wat geregel, en voor niet-leden is het ook nog goedkoper!

 

Laat een reactie achter