Een Microsoft Azure-certificering halen loont!

geplaatst in: Alle Blogs, Cloud, Microsoft | 0
Microsoft Azure Love to Learn.
Beeld: Tim Mossholder/Unsplash

Bijna 15 procent van alle bedrijven in de IT-sector in Nederland houdt zich bezig met cloudtechnologie. Dat blijkt uit onderzoek dat onafhankelijk onderzoeksbureau Panteia in opdracht van ABN Amro uitvoerde naar de IT-branche.

Als je nog niet tot die 15 procent behoort, en je ook bezig wil houden met cloud, voor welke provider kies je dan? Heb je Microsoft Azure al overwogen?

Microsoft Azure is IaaS- en PaaS-marktleider volgens onderzoeksbureau Gartner. Dat is niet voor niets want Microsoft Azure is veilig, schaalbaar, kostenefficiënt en heeft high availability.

Onderscheid jezelf met Microsoft Azure!

Misschien heeft jouw business al voor de cloudtechnologie van Microsoft Azure gekozen. Of wil je zelf meer leren over Microsoft Azure ter voorbereiding op een carrièreswitch. Wat is dan de volgende stap?

Wat de reden ook is, de aanbevolgen vervolgstap is het behalen van een Microsoft Azure certificering.

Waarom is certificeren belangrijk? We geven vier redenen.

1. Een certificering onderscheid je van de rest

Met een certificering onderscheid je je van de massa. Niet alleen springt jouw naam eruit op Acclaim en LinkedIn, een certificering is een bewijs dat jij de juiste kennis in huis hebt om de business verder te helpen.

2. Je springt makkelijker in op veranderingen

Door de kennis die je hebt opgedaan met je certificering spring je makkelijker in op veranderingen. Dat is belangrijk bij de technologie van Microsoft Azure, waarin de veranderingen elkaar in rap tempo opvolgen. Mensen met een certificering realiseren sneller en efficiënter een oplossing.

3. Certificering levert (vaak) meer salaris op

Een certificering kan soms het beginpunt zijn om weer om de tafel te gaan zitten over het salaris. Door het vergroten van je kennis versterk je je positie aan de onderhandelingstafel.

4. Haal het maximale uit de technologie

Door het volgen van de training en de bijbehorende certificering te behalen heb je je kennis aanzienlijk vergroot. Hierdoor kun je het maximale uit de technologie van Azure halen – ineens vallen er dingen op waar je zelf overheen had gekeken.

Ben jij klaar voor de volgende stap met Microsoft Azure?

Global Knowledge biedt je de Azure kennis die je nodig hebt. Of je organisatie nu workloads naar Azure migreert op een public cloud, een private cloud ontwikkelt met behulp van Azure, of een hybride cloud aanpak voorbereidt, bij ons kan je terecht voor de meest relevante Azure trainingen.

Laat een reactie achter