Waarom het Continuous Learning Programma van Cisco echt leuk is!

Waarom het Continuous Learning Programma van Cisco echt leuk is!

geplaatst in: Alle Blogs, Cisco | 0

Blijven leren is belangrijk. Leren is immers de weg naar succes. En leren is ook leuk. Toch?

Leren wordt eigenlijk pas echt leuk als er ook een beloning tegenover staat. En misschien nog leuker als het leren ook weer niet té ingewikkeld wordt…

Cisco heeft dit goed begrepen met haar Continuous Learning programma. Het Cisco Continuous Learning stimuleert u namelijk als Cisco partner om u te blijven ontwikkelen en uw IT-kennis actueel te houden. Als beloning ontvangt u punten. Punten waarmee u uw bestaande Cisco Career certificeringen gemakkelijk kunt verlengen zonder weer opnieuw de examens te hoeven afleggen. U kunt bijvoorbeeld punten verdienen door het bijwonen van workshops, klassikale en/of virtuele trainingen, het volgen van e-learning modules en bekijken van video’s. Wel dient te worden opgemerkt dat de Cisco Career certificeringen eigendom zijn van een individu en niet van een bedrijf. Wij raden partners daarom aan om goed in de gaten te houden of de Cisco Career certificeringen van haar medewerkers up-to-date zijn en of met het vertrek van een medewerker de partner certificering niet in gevaar komt. Wij hebben hiervoor een handig instrument, Fit4Business, ontwikkeld waarmee u in één oogopslag kunt zien wat de status is van de certificeringen van uw medewerkers en wanneer deze dienen te worden verlengd.

Punten sparen

U kunt dus punten sparen door medewerkers deel te laten nemen aan kennissessies. Met deze punten kunt u als partner uw Cisco specialisatie(s) verlengen. De punten hebben een geldigheidsduur van 12 maanden en dienen voorafgaand aan de verlenging (‘renewal’) te zijn behaald. Na de renewal wordt de teller weer op nul gezet en gaat u weer sparen voor de volgende renewal.

Hoeveel punten moeten we sparen voor een renewal?

U maakt als partner de keuze voor welke specialisatie u zich wenst te certificeren. Per specialisatie dient u de volgende punten te verdienen om uw certificering te verlengen:

• Advanced Architecture – 100 punten
• Advanced Technology – 80 punten
• Express Specialisations – 40 punten

Dit aantal punten is vereist voor iedere specialisatie die verlengd moet worden na 31 oktober 2016.

Maar let op, en ook dat is leuk, er geldt een overgangsregeling voor renewals die tussen 31 oktober 2016 en 28 januari 2017 plaatsvinden. In dat geval heeft u slechts de helft van het aantal punten nodig per specialisatie.

Hoe kan Global Knowledge helpen?

  • Global Knowledge kan u adviseren welke trainingen, in combinatie met Continuous Learning, u nodig heeft voor uw partner certificering.
  • We hebben een planningsspreadsheet ontwikkeld, zodat u de juiste titels kunt uitkiezen voor een desgewenste salescampagnes die u wilt uitvoeren.
  • We helpen u bij het gebruik van Continuous Learning, zodat u meer inkomstenbronnen kunt aanboren en pre-saleskennis kunt opbouwen.
  • We verzorgen een checklist, die u helpt met de eerste stappen van Continuous Learning als strategische activiteit.

Hoeveel tijd kost het sparen van punten?

Het is een misvatting om de te verdienen punten te koppelen aan een standaard tijdsduur. Er zijn namelijk modules van 2 minuten die 1 punt opleveren, maar er zijn ook modules die 3 uur van u vragen! Global Knowledge helpt u graag met het eenvoudig berekenen hoeveel tijd u dient te investeren, en belangrijker, de juiste verwachtingen te wekken bij uw organisatie en uw medewerkers.

Waarom Global Knowledge?

Waarom zou u samen met Global Knowledge werken aan Continuous Learning? Is het niet gewoon een invuloefening die noodzakelijk is voor de partner certificering?

Niet als u waarde hecht aan meer dan de certificering zelf. Als u het programma wilt gebruiken om de mogelijkheden van uw organisatie te vergroten en om uw medewerkers deskundiger te maken, dan zult u strategisch naar het programma moeten kijken, en niet alleen tactisch.

Inderdaad leuk, en hoe nu verder?

Wij hebben een FAQ voor u samengesteld met alle vragen, maar vooral ook antwoorden ten aanzien van Continuous Learning. Uiteraard staan we ook altijd klaar om uw organisatie op maat te begeleiden.

 

cisco faq

Laat een reactie achter