5 redenen voor het behalen van een Cisco certificering

geplaatst in: Alle Blogs, Cisco, IT | 0

Geef je carrière een Cisco boost!

Het is geen rocket science om te weten dat Cisco-gecertificeerde werknemers waardevol zijn voor organisaties die gebruik maken van Cisco oplossingen. IT professionals met een Cisco certificering zijn in staat om netwerk-gerelateerde projecten sneller te begrijpen en af te ronden én technische problemen sneller op te lossen.

Welke voordelen brengt een Cisco certificering u persoonlijk?

Het behalen van een Cisco certificering brengt u ook persoonlijke voordelen. Vijf redenen waarom een Cisco certificering voor u interessant is:

 • Certificaten verhogen uw markwaarde
  Wist u dat IT-professionals met een Cisco certificering gemiddeld 10% meer salaris verdienen?
 • Een Cisco certificering is een mijlpaal
  Door de opgedane kennis af te sluiten met een certificering bewijst u voor uzelf en uw organisatie over de juiste kennis te beschikken.
 • U voldoet aan de eisen van uw klanten
  Klanten stellen eisen ten aanzien van kwaliteit. Met een certificering bewijst u aan deze kwaliteitseisen te kunnen voldoen.
 • U blijft de concurrentie voor
  Met een certificering toont u aan meer kennis te hebben en daarmee sneller, effectiever en efficienter te kunnen werken. Hierdoor wordt u meer gewaardeerd en laat u de concurrentie achter u.
 • Een Cisco certificering geeft vertrouwen
  U weet waar u over praat. Mogelijke tegenwind kunt u met de opgedane kennis ombuigen in de door u gewenste richting.

Loop voorop met een Cisco certificering behaald bij Global Knowledge!

Naast de bovengenoemde voordelen is er nog een extra reden om nu uw Cisco certificering te behalen. Wanneer u namelijk nu bij Global Knowledge een Cisco opleiding volgt en afsluit met een examen, dan ontvangt u bij uw training een Virtual Reality bril cadeau plus iPad Mini of iPad Air. Bovendien bent u verzekerd dat u getraind wordt met het nieuwste cursusmateriaal op de nieuwste technologieën en door de beste docenten.

Meer over Cisco certificeringen

Overzicht Cisco trainingen

Laat een reactie achter