Dit zijn onze populairste opleidingen

Beeld: Headway/Unsplash

Global Knowledge is veruit de populairste IT-opleider van Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van IT-vakblad AG Connect in samenwerking met MSI-ACI Europe.

Twijfel je over welke cursus je bij ons moet volgen, of op zoek naar een voorproefje uit ons trainingsaanbod? Dit zijn onze populairste IT-opleidingen.

1. ITIL Foundation

Wil jij jezelf ontwikkelen in het service management? De populairste training van Global Knowledge is de ITIL® Foundation training. De deelnemer maakt tijdens een ITIL® Foundation training kennis met de basisbegrippen van ITIL® en het belang van IT-dienstverlening en IT-infrastructuur. Je hebt hier geen voorkennis voor nodig.

Er is een nieuwe versie van ITIL, ITIL4®. Daarom bieden we ook een ITIL 3 naar ITIL4® Bridge course voor zij die kennis van ITIL3® hebben.

Op dit moment bieden we zowel ITIL3® en ITIL4® trainingen aan en een ITIL 3® naar ITIL4® Bridge course voor zij die al wel kennis van ITIL4® hebben. De methode van de foundationtrainingen is gebaseerd op best practices.

Meer informatie
ITIL4® Foundation
ITIL4® Foundation Bridge

2. DevOps Fundamentals

DevOps Fundamentals is de training om je DevOps-reis mee te starten. Als je met DevOps werkt gaat software deployment 200 keer sneller, is de deployment frequentie 30 keer hoger en ligt de change succesrate 60 keer hoger. Deze driedaagse cursus biedt je een uitgebreide introductie in agile en DevOps principes en practices.

Deze cursus is geschikt voor professionals die betrokken zijn bij IT-ontwikkelingen, operations en servicemanagement. Enige voorkennis van agile, scrum, lean en ITSM is wel een pre voor het volgen van deze cursus.

Meer informatie
DevOps Fundamentals DASA + Examen

3. Certified Ethical Hacking

Een ethische hacker gebruikt de tools van een hacker voor de goede kant: namelijk om de kwetsbaarheden in een organisatie bloot te leggen en vervolgens te dichten. We laten je door de bril van de hacker kijken. Samen scannen, hacken we en beveiligen we je systeem.

Certified ethical hacking is geschikt voor security officers en professionals, auditors, site administrators en iedereen te maken heeft met de integriteit van de netwerkstructuur,

Meer informatie
Certified Ethical Hacker V10 + Examen

4. Installation, Storage and Computer with Windows Server 2016

Deze vijfdaagse training is ontwikkeld voor IT-professionals die al ervaring hebben met Windows Server. Ben jij verantwoordelijk voor het beheren van opslag en computing met Windows Server 2016? Dan is deze training geschikt voor jou.

De vijfdaagse training helpt je met het up-to-date brengen van je kennis en skills verwant aan beheer en computing van Windows Server 2016. Na de training kan je je Microsoft Certified Solutions Associate Windows Server 2016 behalen.

Tijdens de cursus leer je hoe je een Nano Server kunt installeren en hoe je deployment images ontwikkelt en managet.

Meer informatie
Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016

5. SCRUM Master

Veel organisaties overwegen scrum toe te passen of gebruiken het al. Met deze Scrum Master cursus koppel je de theorie en de praktijk van agile-werken aan elkaar. Tijdens de tweedaagse cursus leer je alles over het werken in een scrumteam.

Deze Scrum Master training is geschikt voor onder andere project managers, architecten en developers. Ook als je interesse hebt in de toepassing van scrum ben je van harte welkom. Na de training krijg je de mogelijkheid je te certificeren als SCRUM master.

Meer informatie
Scrum Master + examen

Niet wat je zoekt?

Zit tussen deze vijf trainingen niet wat je wil? Ons uitgebreide trainingsaanbod kun je hier terugvinden.

Een Antwoord

  1. Bedankt voor de info en je blog!

Laat een reactie achter