In de spotlight: CQURE Cybersecurity trainingen

geplaatst in: Security | 0

Soms is het mooi als je kunt zeggen ‘I knew her when…’. Zo ontmoette ik Paula Januskiewicz 12 jaar geleden tijdens een conferentie in Berlijn. Paula was Microsoft Certified Trainer en ook qua presentaties een rijzende ster. Ze specialiseerde zich al snel in cybersecurity, richtte haar bedrijf (CQURE) op en wist een legertje charismatische specialisten aan zich te binden. Ook haar reputatie als spreker kwam in een stroomversnelling. Na enige omzwervingen kwam ik Paula in mijn huidige baan weer tegen. Inmiddels is CQURE Consulting een gerenommeerde aanbieder van cybersecurity diensten zoals penetration tests, forensics, software awareness programma’s etc. etc..

Paula Januszkiewicz

Tegelijkertijd biedt CQURE Academy gespecialiseerde cybersecurity trainingen. De trainingen zijn om van te smullen, zeker voor ervaren cybersecurity / IT professionals! Deze hoogwaardige technische trainingscursussen bestaan grotendeels uit hands-on workshops. Paula en haar team ontwerpen deze trainingen zo dat je tot 80% van de tijd bezig bent met labs en tools. Na afloop van deze trainingen heb je praktische kennis die je direct binnen je eigen cybersecurity kunt toepassen.

Focus

De focus van CQURE ligt op onderwerpen als het beveiligen van IT-middelen, geavanceerde en aangepaste penetratietesten, forensisch onderzoek, gecontroleerde cybersecurity-aanvallen, beveiligings,- bewustmakingsprogramma’s en sessies voor organisaties en topmanagement, IT-infrastructuurbeveiligingsadvies en andere adviesdiensten. De experts van CQURE nemen deel aan meerdere cyberbeveiligingsprojecten en delen hun ervaringen tijdens de trainingen. Het R & D-team van CQURE Academy is een begrip op het gebied van cybersecurity.

Benieuwd? Neem eens een kijkje in het portfolio van CQURE.


Laat een reactie achter