Voel jij je in balans?

geplaatst in: Alle Blogs, Soft Skills | 0
Voel jij je in balans

Januari 2019 was burn-outmaand bij De Volkskrant. Er is een hoop over geschreven, zoals het feit dat het aantal mensen met burn-out klachten flink toeneemt in Nederland. Redenen: meer werkdruk, veeleisender werk, minder autonomie, etc..

Het komt bij iedere organisatie in meer of mindere mate voor. Maar het is niet altijd even makkelijk voor mensen om dat bespreekbaar te maken. Vind jij je werk of leven wel eens zwaar? Kom je wel eens helemaal kapot thuis? En soms niet eens aan het einde van de week, maar al voor het einde van de week? Dan is een belangrijke vraag: hoe verander je dat? Hoe zorg je voor meer balans in je leven?

Door bijvoorbeeld in een NLP training te volgen kun je op zoek gaan naar achterliggende patronen bij problemen.

Hoe komt het dat je soms zover gaat? Je zou het op zijn minst fascinerend kunnen noemen dat we zover gaan dat we onszelf zo ziek maken. Waarom is het toch zo lastig om dat te veranderen? En hoe leer je om bijvoorbeeld eerder in te grijpen? Bij burn-out klachten geldt vaak: hoe langer je ermee doorloopt, hoe langer de hersteltijd. Dus mocht je denken: meer balans zou me goed doen, dan is nu altijd een goed moment om er iets mee te doen.

Benieuwd wat het je kan opleveren? Stel je voor hoe je leven eruit zou zien als je meer in balans was. Meer tijd voor vrienden en je geliefden. Meer rust na je werk. Beter slapen. En meer voldoening van de dingen die je doet. We weten er zelf alles van. Bij Global Knowledge volgen onze eigen medewerkers zelf ook geregeld NLP trainingen. Benieuwd hoe het voor jou kan werken? Bel of mail ons dan. Of schrijf je in voor de tweedaagse introductie training NLP.

Laat een reactie achter